Hozott anyagok gyantázása - Máger Műgyantázott Matricák

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hozott anyagok gyantázása - bérgyantázás

Termékek árszámolóval



Műgyantázás elött:

Matricák műgyantázása

Műgyantázás után:

Matricák műgyantázása

Vállaljuk az Önök által nyomtatott és formariccelt címkék gyantázását.

      Fontos tudnivalók:

   * A műgyanta agresszív anyag, és a festékek elszíneződését okozhatja.

      Ezért célszerű nagyobb mennyiségű címke elkészítése előtt próbagyantázást                   végezni.

      A szitanyomtatással készült címkék általában jól viselik a gyantázást, de a printerrel       készült nyomatok gyakran elszíneződnek.
   * A címkék kivágásakor az éles sarkokat és a konkáv szögeket lehetőleg kerülni kell,        mert a sarkokat a gyanta nem mindig tölti ki szépen, és a konkáv szögek mentén a        műgyanta túlfolyhat.
   * Fordítson figyelmet arra, hogy kivágáskor a kivágás kezdő és végpontja pontosan           találkozzon, és hogy a címke könnyen és sérülésmentesen eltávolítható legyen.
   * Ne távolítsa el a felesleges fóliát az ívről. (legfeljebb ellenőrzés céljából néhányat)
   * A címkék kivágási vonalai közt hagyjon legalább 8mm biztonsági távolságot, a               címkék és az ív széle közt legalább 10mm-t.
   * A címkéket jól kezelhető, maximálisan A3-as ívekben adja át gyantázás céljából.
   * A címke alapanyaga lehetőleg PVC vagy hasonló műanyag legyen. A papír alapú             címkék általában nem biztosítják a megfelelő minőséget. (Esetleg lakkozással vagy         fóliázással gyantázhatóak.)
   * Nem minden alapanyag viselkedik gyantázáskor egyformán. Nagyobb mennyiségű           címke gyantázása esetén próbagyantázás ajánlott.

Gyantázás
árkalkulátor
A gyantázás árszámoló által megadott árak csak akkor érvényesek ha a matrica kör, négyzet vagy ellipszis alakú. Az összetettebb formákat nehezebb és drágább legyantázni. Az ajánlaton a megrendelés előtt módosíthatunk.
Az ár az ÁFA-t nem tartalmazza.


Méret: (cm2)


Mennyiség: (db)


Ár: (Ft+ÁFA)


Darabár: (Ft+ÁFA)


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz